Våra bolag

Förvärv är en viktig del av vår strategi och vi söker ständigt nya investeringsmöjligheter.

Dacke Industri är en långsiktig ägare som investerar i innovativa teknikföretag med utvecklingspotential. Vi tillför expertkunskap och strategisk vägledning för att bygga hållbara företag. Genom ett etiskt agerande skapar vi förtroende.

Bolag

LLENTAB

LLENTAB marknadsför, konstruerar, tillverkar och monterar multifunktionella byggnader i stål för ett brett spektrum av industrier och ändamål.

Bolag

Exertus

Exertus är specialiserat på styrsystem baserade på CAN-busslösningar och erbjuder innovativa erbjudanden inklusive hårdvara, programvara, applikationsutveckling och relaterade tjänster mot mobila maskinsegment. 

Bolag

SWEDRIVE

Swedrive utvecklar och tillverkar enheter för roterande och linjära rörelser i form av snäckväxlar, domkrafter och elmekaniska cylindrar för industriföretag med höga krav på prestanda och kvalitet.

När vårt standardprogram inte räcker till löser vi med vår långa erfarenhet och know-how inom mekanik våra kunders behov genom att ta fram helt kundoptimerade enheter för just deras applikation till exakt det utförande och den funktionalitet som krävs.

Bolag

PMC Cylinders

Vi älskar när det rör på sig och hydrauliska cylindrar till den mobila sektorn är vår hemmaarena. I mer än sextio år har PMC Cylinders egendesignat, tillverkat och utvecklat hydraulcylindrar till kunder världen över.

Bolag

Polarteknik

Polarteknik är en av Europas ledande leverantörer av skräddarsydda lösningar inom pneumatik och dörrsystem för järnvägsfordon.

Bolag

PMC Hydraulics Group

PMC Hydraulics Group är Nordens ledande leverantör av komponenter och kundanpassade hydrauliklösningar, inom fyra sektorer; mobile, marine, industri och energi.

Bolag

PMC Attachment

PMC Attachment är en av norra Europas ledande tillverkare av integrerade gaffelspridningsaggregat med sideshift.

Bolag

UVA Lidköping

UVA Lidköping AB utvecklar, marknadsför och installerar slipmaskiner med kringutrustning inom området högprecisionsslipning.

Bolag

Arcos Hydraulik AB

Arcos Hydraulik är en viktig kugge i samband med automation av industriella anläggningar. Vi utvecklar, tillverkar, levererar och underhåller hydraulik till i stort sett all typ av industriell produktion.

Bolag

Pimatic

Pimatic fokuserar på pneumatik och lågtryckshydraulik.

Bolag

Optronic

Erfarenhet och specialistkunskap

Optronic är ett tjänsteföretag som är ledande i Norden inom avancerad tillverkning av produkter och moduler som utnyttjar optisk mätteknik.

Bolag

LGL Construction

LGL erbjuder kompletta lösningar inom stålbyggnation där man konstruerar, tillverkar och monterar bland annat stålkonstruktioner för industri, logistik, butik samt lagerinredning.

Bolag

Dynalyse

Dynalyse är ett innovativt företag som specialiserat sig på mätning och dokumentation i snabba processlinjer; densitet, fuktkvot, färgmängd, hållfasthet, styvhet, vikt och ytfukt.

Bolag

Transtronic

Transtronic specialiserar sig på system och sensorer för tunga miljöer.