Per Porenius ny CFO på Dacke Industri

 

Vi presenterar Per Porenius som företagets nya CFO.

Per har arbetat som CFO för Ecolean i 19 år, han har erfarenhet från etableringsarbete av större teknikutvecklingsprojekt för både produktionsprocesser och nya kommersiella maskiner samt nyetablering av kommersiell verksamhet i internationell miljö. 

"Jag ser mycket fram emot att bli en del av det team som långsiktigt utvecklar verksamheten inom Dacke Industri säger Per Porenius"

PMC Hydraulics Group, en del av Dacke Industri, förvärvar Hydroquip Hydraulics Pvt. Ltd i Indien.

Pressmeddelande, 31 mars 2021

PMC Hydraulics förvärvar Hydroquip Hydraulics i Indien

   • PMC Hydraulics Group har ingått ett avtal om att förvärva majoriteten av aktierna i Hydroquip     Hydraulics

   • Verksamheten inom Hydroquip Hydraulics fortsätter som en fristående verksamhet under             namnet Hydroquip Hydraulics, som en del av PMC Hydraulics Group.

PMC Hydraulics Group, som är en av de ledande nordiska leverantörerna av hydrauliska system och komponenter för OEM-kunder över hela Europa och Asien, har ingått ett avtal om att förvärva majoriteten av aktierna i Hydroquip Hydraulics i Bangalore, Indien. Verksamheten fortsätter som en fristående verksamhet under namnet Hydroquip Hydraulics som kommer att ingå i PMC Hydraulics Group.

Se mer information: https://www.pmchydraulics.com/sv-SE/News/Newsroom/2021/PMC%20Hydraulics%20acquires%20Hydroquip%20Hydraulics%20in%20India