Lars Fredin välkomnar Camilla Qvist som Kommunikations- Administrationschef

 

Dacke Industri AB har glädjen att meddela att Camilla Quist utsetts till kommunikations- och administrationschef från och med den 15 augusti 2022.

Camilla tillför Dacke Industri en fördjupad kunskap och förståelse för strategisk och operativ kommunikation, internt och externt, samt värdefull arbetserfarenhet i en internationell tillverkningsindustri. Hon kommer närmast från Helsingborgs stad som kommunikatör. Hon var bland annat ansvarig för kommunikationen på förvaltningen gällande H22 City Expo.

"Vi har en stark historia att berätta, och vi är glada att välkomna Camilla till Dacke Industri-teamet för att hjälpa oss att berätta den här historien med energi och tydlighet", säger Lars Fredin, koncernchef på Dacke Industri.

Camilla Quist sa: "Jag är stolt över att få börja hos Dacke Industri, ett företag med stora kärnvärden med hög integritet, passion och värdefulla långvariga relationer mellan företag, ägare och anställda. Jag tror mycket på hur smart sammankopplad kommunikation påverkar företagets varumärke och ser fram emot att ta med mina kunskaper och erfarenheter till fördel för Dacke Industri och dess medarbetare.”

Dacke Industri hälsar Camilla välkommen ombord och ser fram emot att hon kommer in i teamet

För mer information vänlig kontakta:

Lars Fredin
Koncernchef för Dacke Industri AB
+46 76 770 71 00 | lars.fredin@dackeindustri.se