Dacke Industris dotterbolag Transtronic söker ny VD

 

Transtronic söker dig som har ett starkt försäljnings- och marknadsinriktat resultatfokus. Du är lite av en entreprenör, dvs en idérik och företagsam person som skapar nya affärsmöjligheter i kombination med ett gott affärsmannaskap. Du har en väl utvecklad förmåga att se helheten och förstår värdet av strategiskt fokus. Du rör dig smärtfritt bland kunder, leverantörer, styrelse och personal, kort och gott; du är en positiv budbärare för din omgivning.

Vi vill att ditt ledarskap präglas av en tydlighet samt en positiv, naturlig och prestigelös pondus. Du har även ett delegerande synsätt där du skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sitt dagliga arbete. Du har en synnerligen god förmåga att bygga team och få med dig folk mot ett tydligt målfokus. 

Läs mer på: VD till Transtronic – Norén & Lindholm (norenlindholm.se)

Dacke Industri pris -Company Of The Year 2021

2022-06-03

Lars Fredin, VD på Dacke Industri, tillkännagav stolt tidigare i år Company Of The Year 2021 inom Dacke Industri. Igår mottogs priset med glädje av Kenneth Carlsson, VD på UVA LIDKÖPING på plats på Dacke Industri i Helsingborg.

Grattis och välförtjänt UVA LIDKÖPING till den framgångsrika resan och till verksamhetens ökade tillväxt och ekonomiska utveckling.

UVA Lidköping har blev en del av Dacke Industri 2017, och vi ser fram emot många år tillsammans med ytterligare tillväxt, engagemang och framgångshistorier.

Läs mer om UVA LlDKÖPING här. https://www.uvalidkoping.com

För mer information vänlig kontakta:

Lars Fredin
Koncernchef för Dacke Industri AB
+46 76 770 71 00 | lars.fredin@dackeindustri.se