Aktuellt inom Dacke Industri

 

Borlänge 2020-08-17

Arcos Hydraulik förvärvar PMP Arcos OY

Arcos Hydraulik förvärvade den 13 augusti samtliga aktier i PMP Arcos OY.
PMP Arcos OY utvecklar och säljer oscillatorer och andra specialprodukter till framför allt pappers- och massaindustrin på en global marknad.

Arcos Hydraulik AB och PMP Arcos OY har sedan många år en framgångsrik affärsmässig relation och förvärvet är ett naturligt nästa steg. PMP Arcos OY:s tidigare ägare Ilkka Eivola kommer att arbeta vidare i bolaget som ansvarig för försäljningen, vilket kommer att säkerställa och ytterligare stärka företagets position på marknaden.

”PMP Arcos OY är ett mycket välskött bolag och vi är väldigt glada över att kunna välkomna både bolaget och Ilkka till Arcos Hydraulik. Vi ser fram emot att ta bolaget till nästa fas tillsammans med Ilkka”
säger Ewa Helgesson, CEO Arcos Hydraulik

Ilkka Eivola: ”Med Arcos Hydraulik ökar möjligheterna att utveckla verksamheten ytterligare, något jag ser fram emot att göra de kommande åren”

Ewa Helgesson

CEO Arcos Hydraulik
Ewa.helgesson@arcos.se

Läs mer: https://lnkd.in/eM6NtgC

Arcos Hydraulik utvecklar, tillverkar och renoverar hydrauliska cylindrar, system och specialprodukter till kunder inom industri, energi och marint i norra Europa

Arcos Hydraulik är ett helägt dotterbolag till Dacke Industri, en långsiktig ägare som investerar i innovativa teknikföretag med fokus på kundanpassade komponenter och system.